Stire Alfa Omega TV - Viata la maxim - Peniel 2008

1209 Views

Adaugat de Uploader in Videoclipuri in 24 Jan 2009.

Descriere:

De-a lungul anilor, conferinta "Peniel" a devenit una dintre cele mai indragite conferinte pentru tineret. Aici tinerii isi gasesc identitatea, se apropie de Dumnnezeu, primesc raspunsuri si gasesc echilibru.


Datorita complexitatii mesajelor transmise, a muzicii si a evenimentelor prezente in programele conferintelor "Peniel", participarea tinerilor la aceste intalniri este tot mai mare. Pentru a putea participa cat mai multi tineri la aceste conferinte, organizatorii au luat hotararea de a organiza atat conferinte locale cat si nationale.

Anul acesta conferinta a unit aproximativ 3500 de tineri de pretutindeni de pe intinsul Romaniei si nu numai, la Sala Polivalenta din Bucuresti. Tema conferintei a fost "Viata la maxim".

Mesajele biblice au fost prezentate de Lucian Oniga -- Bistrita, Presedinte Fundatia Peniel, Cristian Barbosu -- Arad, Pastor Biserica Metanoia, Florin Ianovici -- Bucuresti, Pastor Biserica nr.1 si Tony Anthony - Essex, UK, triplu campion la KUNG FU

Participantii au avut ocazia sa se inchine inaintea lui Dumnezeu si prin muzica, impreuna cu trupele Peniel Band, Decean, Plus, Petrica Bistran, Vitamina C si corurile (unite) Sanctus Pro Deo & Te Deum Adoramus Philarmonia.

Cei prezenti la conferinta "Peniel" s-au bucurat de prezenta lui Dumnezeu in mod deosebit. Cu credinciosie, El a rasplatit cautarile tuturor celor care l-au cautat din toata inima.