Viata lui Tony Anthony - partea 3 - Peniel Bucuresti

988 Views

Adaugat de Uploader in Videoclipuri in 24 Jan 2009.

Descriere:

Tony Anthony nu cunostea frica. Triplu campion mondial de Kung Fu, el era sigur de sine, puternic si la virful piramidei artei sale. il astepta o cariera extraordinara. Fiind cooptat in elita garzilor de corp, el calatoreste in intreaga lume, protejindu-i pe cei mai bogati, mai puternici si mai influenti oameni din lume.

Aceasta istorisire plina de actiune, captivanta si adesea infioratoare, reprezinta povestea adevarata a lui Tony. invecinindu-se uneori cu fantezia si fictiunea, desi reala in fiecare dintre afirmatiile ei, aceasta remarcabila carte este aproape de necrezut. Cu o perspectiva fascinanta asupra artelor martiale chineze, cu fiorul pe care-l da adrenalina in viata pe muchie de cutit a bodyguard-ului, ea povesteste tragedia personala care l-a transformat pe вun ucenic al iluminarii" intr-un om violent, insetat de singe.

Tony ajunge in inchisoarea Centrala notorie din Nicosia. Acolo, in adincurile unui iad zilnic, totul putea fi pierdut, daca nu l-ar fi vizitat un strain...

Tony Anthony este casatorit cu Sara. Ei locuiesc in Essex, Marea Britanie, impreuna cu cei doi fii ai lor, Ethan si Jacob.

Tony Anthony, three-times World Kung Fu Champion and author of "Taming The Tiger"