Marturie Joldes Letitia in Biserica Speranta Cluj 1

729 Views

Adaugat de Uploader in Videoclipuri in 24 Jan 2009.

Descriere:

Marturie Joldes Letiti in Biserica Speranta Cluj 1

Prabutite la pamint, in rugaciunea pentru un raspuns

Pe la ora 6 dupa masa eram impreuna cu sotul meu in Cluj, in apartamentul fiicei noastre, Mihaela. Le-am povestit despre cele intimplate la spital, despre faptul ca acea femeie ca m-a invitat la o rugaciune in speranta ca poate ata vom afla ceva concret de la Dumnezeu, de ce se intimpla ceea ce se intimpla. ti atunci fiica mea s-a ridicat brusc de pe scaunul unde statea, mi-a cuprins bratele, m-a privit in ochi ti m-a intrebat: вti te-ai dus mama?" I-am spus nu, ti parca toata disperarea s-a adunat in cuvintele ei, ti a intrebat вDe ce nu te-ai dus? Daca ai tti ce s-a intimplat intre mine ti Dumnezeu noaptea trecuta! Daca ai tti ca m-am trezit noaptea ti te-am vazut acolo pe hol cu fata la pamint am inteles ca ceva deosebit de grav se intimpla!". ti aici trebuie sa marturisesc ca atitia ani, deti eram crettina, mi se parea un lucru greu chiar sa ingenunchez. Ma intrebam: вDar de ce trebuie sa ingenunchez?" Cind te aduce Dumnezeu in asemenea situatii ti se pare putin lucru. ti acum inteleg de ce despre unii oameni din Scriptura se spune ca se aruncau cu fata la pamint.
Fiica mea a continuat ti a spus: вCind te-am vazut ata, m-am dus ti eu in camera mea ti m-am atezat ti eu in aceiati pozitie, ti in rugaciunea mea din noaptea aceea am spus Domnului: вDoamne scrie in Scriptura ca atunci cind striga un nenorocit Domnul il aude. Doamne este oare cineva mai nenorocit decit mama mea? Doamne, chiar auzi? Daca auzi, oare chiar iti pasa? Daca iti pasa nu poti sa faci nimic? Etti Tu Dumnezeu, sau poate ca etti numai o Norma Morala undeva? Poate m-am intelat. Doamne, eu sunt pe punctul de a-mi pierde credinta! Daca in asemenea momente nu gasetti o cale prin care sa-i vorbetti mamei mele, chiar daca ii iei viata tatalui meu, Tu etti suveran, Tu dai viata ti Tu o iei, el nu mai ttie nimic dupa aceea, dar te rog pentru mama mea, gasette o cale prin care sa-i vorbetti. Credinta ei se prabutette ti eu la fel, nu sunt de vina daca imi pierd credinta, te rog gasette o cale, credinta mea se prabutette!" ti imi spuse: вTe gindetti mama ce am facut? Am cerut aceasta pentru tine. Daca aceasta este calea prin care vrea Dumnezeu sa ne spuna ceva?".
Am fost ata de copletita ttiindu-i durerea din inima ti atunci ne-am intrebat: вDar daca ata voiette Dumnezeu sa ne raspunda?"

Mai exista astazi prooroci?

Am stat impreunavreme de trei ore rasfoind Sfinta Scriptura ti intrebindu-ne: вOare chiar am putea sa ne ducem, oare nu greteam? Oare mai vorbette Dumnezeu in ziua de azi in mod concret ti personal pentru nitte situatii specifice?" ti am inteles ca da. Cind Domnul Isus spunea feriti-va de proorocii mincinoti era clar ca nu se referea la Isaia ti la Ieremia care murisera de mult. Se refera la cei ce urmau sa vina. Am luat apoi celelalte texte din Scriptura. Pe la ora 9 seara ne era clar ca trebuia sa ne ducem dar era prea tirziu. Nu ttiam numele acelei doamne, nu-i ttiam adresa, telefonul, nimic.
Atunci am facut un nou legamint cu Dumnezeu, noi trei. ti am zis: вDoamne daca aceasta este calea prin care ai vrut sa ne vorbetti te rugam sa faci ca miine sa o intilnim pe doamna aceasta din nou in orat. ttim ca iti cerem un lucru mare, dar ttim ca tu ett un Dumnezeu ti mai mare ti stapinetti toate lucrurile".

radiounison /harul/index.php?option=com_content&task=view&id=41&Itemid=107