Marturie Joldes Letitia in Biserica Speranta Cluj 2

958 Views

Adaugat de Uploader in Videoclipuri in 24 Jan 2009.

Descriere:

Marturie Joldes Letitia in Biserica Speranta Cluj 2

O BOALa INCURABILa VINDECATa
NE-A CONVINS
Sa CREDEM iNTREAGA SCRIPTURa

Disperarea ti teama de prooroci

Cu aproximativ patru ani in urma cind a inceput intr-un anume fel aceasta lucrare nici nu ne puteam gindi la ea ti nici n-am putut-o anticipa. Atunci, pentru mine, a fost ca ti o prabutire, ca o catastrofa. in cazul meu acest lucru a inceput ca o provocare, printr-o boala pe care o avuse sotul meu. Eram ata de linittiti intr-un fel in biserica noastra ti nu atteptam sa se intimple nimic. Cind a intervenit aceasta boala grava ti am fost trimiti de medicul oncolog la Institutul de oncologie la Cluj, uitindu-ma la acele zile de durere ti disperare, am realizat abia mai tirziu ca acolo era mina ti planul lui Dumnezeu care pregatea de atunci lucrurile deti atunci nu ttiam cum ti nu vedeam in ce fel o va face. Ne aflam intr-o zi pe coridorul Spitalului Oncologic, in mijlocul disperarii ti revoltei cind am plecat cu acest prognostic de 3 sau 6 luni.
Era acolo o doamna in timp ce stateam la coada pe coridor. Acea doamna traia unul dintre versetele Scripturii care apoi mi-a devenit foarte drag ti mie. Acest verset spune: вCine vorbette sa vorbeasca cuvintele lui Dumnezeu.". in acele momente nu aveam nevoie de nici un fel de aprecieri umane, de consolari umane, caci ttiam ca orice amabilitate era de prisos. Dar femeia aceea vorbea cuvintele Lui Dumnezeu ti mi-a spus: вCine sta la utile acestea numai in Dumnezeu sa-ti puna increderea, ca oamenii nu pot sa faca nimic, eventual iti mai prelungesc agonia cu doi sau trei ani." Eu i-am spus:" Aveti dreptate, dar eu in Dumnezeu mi-am pus increderea ti iata ca tot la utile acestea am ajuns. Uneori ma intreb oare a avut vreun rost, ca tot la utile acestea stau ca ti cei din lume". ti am inceput sa-i spun din durerea ti disperarea inimii mele. Ea atunci mi-a zis: вDumnezeu cu siguranta are un raspuns, El ttie ce se intimpla. Daca vreti am putea sa mergem undeva sa facem o rugaciune". вO rugaciune?" i-am replicat. вDar ti noi ne rugam" вDa, dar voi atteptati un raspuns de la Dumnezeu?". вNu at putea sa ma duc. Toata viata mi s-a spus cit e de grav sa te duci la ghicitori sau la vrajitori, cum at putea sa ma duc intr-un loc unde sa attept sa-mi vorbeasca Dumnezeu?". вti Dumnezeu are slujitorii Lui, nu numai Diavolul. De ce credeti ca Dumnezeu nu are slujitorii Lui? Scriptura vorbette despre rinduielile Lui Dumnezeu in Biserica".
Eu insa aveam inima prea inchisa pentru aceste lucruri ti pentru acest mod in care Dumnezeu se reveleaza Ata ca i-am multumit ti i-am spus nu pot sa ma duc.

radiounison /harul/index.php?option=com_content&task=view&id=41&Itemid=107