Stire Alfa Omega TV - Drumul Crucii - Timisoara 2008

1237 Views

Adaugat de Uploader in Videoclipuri in 24 Jan 2009.

Descriere:

In amintirea celui mai tulburator eveniment din istoria omenirii, moartea Dumnului Isus Hristos, pe strazile multor orase ale Romaniei, are loc o procesiune asemanatoare cu drumul parcurs de Isus cu crucea in spate, in urma cu mai bine de 2000 de ani, din Ierusalim pana la Golgota, locul rastignirii

Ideea procesiunii asemanatoare cu drumul parcurs de Isus cu crucea in spate, in urma cu mai bine de 2000 de ani, din Ierusalim pana la Golgota, locul rastignirii, apartine artistului ceramist Daniel Les, care in timpul procesiunii joaca rolul lui Isus. El a facut prima iesire in strada cu crucea in spate, in urma cu 5 ani, impreuna cu un grup de actori amatori, tineri care au avut curajul sa iasa pe strada in asemenea ipostaze.

"Am vrut sa ii ducem pe oameni in urma cu 2000 de ani, sa inteleaga mai bine esenta crestinismului" declara Daniel Les. Tot el afirma faptul ca "Moartea si Invierea Domnului Isus Hristos sunt esenta crestinismului si daca oamenii vor intelege acest lucru si isi vor deschide inimile pentru Hristos vor fi mantuiti"

Mesajul transmis de acest eveniment a fost: " Dumnezeu te iubeste, lui Dumnezeu Ii pasa de tine, El ti-a deschis calea spre cer pentru a fi mantuit, alegerea este in mana ta, Dumnezeu sa te ajute sa alegi ceea ce trebuie", a marturisit Claudiu Lepadat, Pastor Evanghelist.

Vietile multor oameni au fost schimbate prin participarea la aceasta reproducere a patimilor Mantuitorului Isus Hristos. Ei isi vor aduce mereu aminte de imaginile cutremuratoare si de faptul ca Fiul lui Dumnezeu si-a dat viata pentru ei.