Colinda crestina - S-a nascut Copilul Soare - Adi Gliga

397 Views

Adaugat de Uploader in Videoclipuri in 17 Sep 2011.

Descriere:

colinda crestina ...Va iubesc!:)......
Domnul fie laudat si inaltat de toata omenirea si fie ca sarbatoarea Nasteri Domnului sa va aduca pace si bucurie in casele si vietile voastre.Bucurati-va Isus s-a nascut si este viu!...
Domnul Isus sa ii dea sanatate si pace in suflet lui Adi,caci prin cantecele si vocea lui transmite o liniste si pace sufleteasca care ne aduce aproape de Mantuitorul nostru Isus Hristos.
Dumnezeu sa il binecuvanteze din belsug!

O vesnica amintire a nasterii Domnului Isus Hristos ne umple inimile de bucurie ,casele, bisericile si multe alte locuri.
Haideti sa Ii aducem fiecare om ,O lauda sfanta , un gand frumos si o inima predata Lui Isus Hristos ,care face cat toti brazii impodobiti din lume, cat toate mancarurile traditionale si cat toate distractile oamenilor. Isus Hristos nu vrea brazii nostri impodobiti sau mancaruri alese si distracti slavind pe mos craciun, El vrea de ziua LUI o inima sincera ,smerita si curata in care sa locuiasca, acesta este staulul Lui in care vrea sa se nasca inca o data ,care pentru noi inseamna ,nasterea din nou si traind o viata noua cu Isus ,caci numai daruind iubire, primesti iubire .Oricat am da cadouri saracilor sau celor dragi nu se poate compara cu ce Ii daruim personal Domnului Isus Hristos, INIMA INTREAGA.
VA DORESC TUTUROR CRESTINILOR TOT CE E MAI BUN SI CURAT PENTRU VOI AICI PE PAMANT SI VIATA VESNICA CU ISUS HRISTOS DOMNUL NOSTRU.